Krav Maga News

news_ikmfKrav Maga Limburg

 

Realistische zelfverdediging in Weert.

Hét zelfverdedigingssysteem van het Israëlische leger in de civiele vorm – leer jezelf en je familie snel en effectief te verdedigen.

Krav Maga leert het herkennen van gevaarlijke situaties, de deëscalatie en anti-agressie training, evenals het omgaan met stressvolle situaties (stress management) staan hoog in ons vaandel. Natuurlijk komt daarbij het plezier daarbij niet in het gedrang.

Wij zijn lid van IKMF (International Krav Maga Federation), de grootste en meest prestigieuze wereldwijde vereniging. Het IKMF is nu vertegenwoordigt in meer dan 40 landen en leert Krav Maga wereldwijd aan overheden, militairen, veiligheidsdiensten, bodyguards en natuurlijk ook in de civiele sector. Door de voortdurende uitwisseling tussen nationale en internationale IKMF scholen en natuurlijk het IKMF hoofdkwartier in Israël garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit en actualiteit van het Krav Maga lesprogramma volgens het oorspronkelijke systeem van Imi Lichtenfeld.

Bij KRAV MAGA LIMBURG te Weert train je dus realistische zelfverdediging gebaseerd op de enige echte Krav Maga zoals deze wordt onderricht in Israël.

Het civiele Krav Maga wint ondertussen aan populariteit omdat het een open systeem is wat zich vooral richt op moderne conflictsituaties en zich continue aanpast aan de moderne samenleving.

Onze hoofdtrainer Maikel Niessen heet je graag van harte welkom en zal je begeleiden tijdens je kennismaking met het meest effectieve verdedigingssysteem wat er op dit moment in de wereld wordt onderricht.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een proefles!


»meer nieuws mbt de krav maga institute