Krav Maga News

news_ikmfContributie

 

Waarom het Krav Maga Instituut – Krav Maga Limburg?

1) Betrouwbaar Krav Maga opleiding op het hoogste niveau. Wij geven geen les aan diegene waar we ons eigenlijk tegen beschermen willen. Alle anderen zijn van harte welkom!

2) Professionele instructeurs.

Het Krav Maga Instituut ‘Kravolution’ is een van de grootste aanbieders van dit zelfverdediging systeem. De instructeurs van ons Krav Maga Instituut geven les aan professionele aanvragers van leger, politie en burgers op       een internationaal niveau. Onze instructeurs zijn beschikbaar voor Krav Maga lessen op onze locaties of wereldwijd op aanvraag.

3) Krav Maga lessen volgens de internationale IKMF normen.

We leren Krav Maga volgens de hoogste standaarden van het International Krav Maga Federation (IKMF), de grootste Krav Maga vereniging ter wereld. De Krav Maga training is dan ook wereldwijd beschikbaar op verschillende locaties.

Het is mogelijk om een proefles te volgen. Zo kun je kennis maken met de andere deelnemers, de activiteit zelf en de werkwijze tijdens de les.

Een proefles is gratis!

Via het inschrijfformulier kun je jezelf aanmelden voor een dergelijke proefles. Na contact met één van onze instructeurs wordt er een tijdstip afgesproken waarop je langs kunt komen voor de proefles. Houdt wel in acht dat je 15 minuten vóór aanvang van de les verschijnt.

Benodigdheden:

  • lange sportbroek zonder scherpe delen
  • (wit) T-shirt
  • zaalschoenen
  • tok en bitje
  • Tok, bitje, Krav Maga kleding en trainingsmaterialen (pp locatie verkrijgbaar)

Contributie

Krav Maga Limburg werkt op dit moment nog met cash betalingen aan de instructeur. Wanneer het gemakkelijker is de betalingen giraal te voldoen dan kan dit natuurlijk ook. De contributie kan worden overmaakt ten name van Club Players Tattoo op IBAN NL91 INGB 0005 841856.

De prijzen en voorwaarden kunnen worden bekeken via de volgende pagina:  Algemene voorwaarden


»meer nieuws mbt de krav maga institute